Colecția mea de rujuri

Astăzi o să îți prezint colecția mea de rujuri, care în mare este formată din rujuri lichide. Cel mai important element al unui machiaj, din punctul meu de vedere, este rujul pentru că oricât de simplu este machiajul cu ajutorul acestuia se schimbă și este mai de efect.

Pentru că nu am foarte multe rujuri solide am zis să nu fac două articole separate așa că ți le voi prezenta pe toate și o să îți spun și care sunt preferatele mele.

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 presetO să îți enumăr rujurile începând din partea stângă:

  1. Victoria’s Secret Velvet Matte – Obsessed
  2. Victoria’s Secret Velvet Matte – Perfection
  3. Makeup Revolution Retro Luxe – Reign
  4. Boys’n Berries All Day Matte – Silhouette
  5. Boys’n Berries All Day Matte – Vampirella
  6. Golden Rose Longstay Liquid Matte Lipstick – nr. 19
  7. Golden Rose Creion de Buze Mat – nr. 10
  8. Maybelline New York Vivid Matte Liquid – Nude Flash
  9. Astor by Heidi – Sweety
  10. Giordani Gold Iconic Matte – Nude Rose
  11. Giordani Gold Iconic Matte – Dark Burgundy
  12. NYX Soft Matte Lip Cream – Monte Carlo
  13. NYX Lingerie – Embellishment
  14. Sleek Matte Me – Birthday Suit

Dintre toate cel mai mult îmi plac cele de la Boys’n Berries deoarece se usucă repede și sunt lejer de purtat, nu se simt absolut deloc pe parcursul zilei. Se aplică uniform dintr-o singură aplicare și rezistă peste 5-6 ore fără a fi reaplicate.

De la Golden Rose am o singură nuanță dar pot să spun că este un ruj superb și la fel de bun ca cele de la Boys’n Berries. Se aplică uniform dintr-o singură aplicare. Creionul mat de buze este și el la fel de bun, chiar mai ușor de purtat de-a lungul zilei și foarte ușor de reaplicat atunci când ești în oraș.

Dacă mă urmărești ai văzut rujul lichid de la Maybelline New York Vivid Matte Liquid despre care îți pot spune că nu este tocmai mat. Acesta nu se usucă decât foarte puțin și nu rezistă la fel de bine ca celelalte. Dacă totuși îți place acest fel de ruj eu l-am comandat de pe emag.ro.

De pe TheMakeupShop mai am și NYX Soft Matte Lip Cream – Monte Carlo, Sleek Matte Me – Birthday Suit și NYX Lingerie – Embellishment care sunt bune dar nu la fel ca cele de la Boys’n Berries sau Golden Rose. Ți le recomand pentru diversitatea de nuanțe și dacă nu ai nevoie să îți reziste prea mult timp.

Un ruj pe care ți-l recomand cu drag este cel de la Giordani Gold Iconic Matt pe care îl port aproape în fiecare zi pentru că are un aspect mat și rezistă pe buze câteva ore chiar dacă bei sau mănânci.

Aceasta a fost colecția mea și recomandările mele. Sper că ți-a plăcut articolul meu!

Ai incercat vreunul din produsele pe care ți le-am prezentat?

Tu ce rujurui preferi?

19 gânduri despre „Colecția mea de rujuri

  1. ” De la Golden Rose am o singură nuanță dar pot să spun că este un ruj superb și la fel de bun ca cele de la Boys’n Berries. Se aplică uniform dintr-o singură aplicare. Creionul mat de buze este și el la fel de bun, chiar mai ușor de purtat de-a lungul zilei și foarte ușor de reaplicat atunci când ești în oraș. ”

    Buna, Cristina! Cumva este vorba de rujul mat Makeup Revolution Retro Luxe – Reign?

    Apreciază

  2. Foarte frumoase rujurile tale! Îmi place că majoritatea sunt mate, așa cum îmi plac și mie. 🙂 Cum ai doar atâtea rujuri? Ești foarte cumpătată? Că eu am un sertar plin de rujuri și nu de rujuri sunt pasionată cel mai mult, ci de oje. Îți dai seama câte oje am, da? 🙂 Nu cumva nr. 13 și 14. de pe mâna ta sunt invers? Adică, mie mi se pare ca 13 e Embellishment și că 14 ar fi Sleek – Birthday Suit. Așa mi se pare mie din poze. Nu?

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.