Bioderma Skin Care Review

În ultima perioadă tenul meu mi-a făcut din ce în ce mai multe probleme așa că am decis să pun și mai mult accent pe produsele de skincare. Din cauza tenului meu mixt/gras îmi apar în mod constant coșuri care sincer, mă deranjează.

Am ales să îmi schimb produsele de curățare a tenului și crema pentru care voi face un articol diferit pentru că merita cu adevărat. Le folosesc deja de două săptămâni și pot să spun sigur că sunt preferatele mele. O să revin iar prin a spune că să alegi produsele specifice tenului este cel mai bun lucru pe care îl poți face.

Când am ales aceste produse m-am documentat foarte bine și am citit foarte multe review-uri care m-au convins.

 Toate cele 3 produse pentru ten Bioderma Sébium Purifying Foaming Gel, Bioderma Sébium H2O, Bioderma Sébium Exfoliating Purifying Gel nu conțin parabeni, au un miros plăcut, nu irită, purifică pielea şi reglează secreţia de sebum.

Produsele de curățare le-am cumpărat în cantitatea ce mai mare, adică de 500 ml, pentru că mi s-a părut mult mai convenabil.

Primul produs despre care o să îți vorbesc este Bioderma Sébium Purifying Foaming Gel, despre care îți pot spune că își face treaba și purifică tenul fără să îl usuce sau să îl irite. Acest produs are un miros discret care nu persistă pe ten. Garantează toleranță bună pentru piele și ochi. Îmbogăţit cu agenţi de purificare, sulfat de zinc și sulfat de cupru, acesta purifică şi limitează secreţia glandelor sebacee din piele.

Apa micerlară Bioderma Sébium H2O este ,pe departe, cel mai eficient mod de demachiere. Elimină complet machiajul de pe față și folosesc doar 4-5 dischete demachiante, 5 când am foarte mult machiaj.Curăță delicat și îndepărtează machiajul fără să usuce pielea. Deși am câteva zone mai sensibile, această apa micelară nu irită și nici nu trebuie insistat până te ustură fața.

Bioderma Sébium Exfoliating Purifying Gel este oficial exfoliantul meu preferat pentru ten. Este delicat cu pielea iar după utilizare aceasta este radiantă și foarte catifelată. Nu irită și nu usucă pielea, cum tind să facă alte scruburi. Mirosul este unul fresh și plăcut care, de asemenea, nu persistă pe ten. Microparticulele combinate cu ingredientele active keratolitice (acid glicolic și acid salicilic), acționează mecanic asupra coşurilor şi punctelor negre. Acestea accelerează eliminarea impurităților și stimuleză reînnoirea celulară ajutând pielea să îşi recapete strălucirea naturală.

Acest ultim produs a fost cadou din parte Aoro, pentru că am achiziționat produse de la Bioderma de minim 90 lei. Bioderma Atoderm Shower Oil este un ulei de baie foarte bun care hidratează pielea foarte bine. În ciuda faptului ca am tenul mixt/gras, resul pielii mele este uscată, chiar foarte uscată pe picioare dar cu ajutorul acestui ulei se vede o diferență. Atoderm Shower Oil are o textură bogată și non-grasă și are un parfum discret. Spuma sa delicată este special formulată pentru a respecta chiar si pielea cea mai sensibilă.

Momentan doar acestea sunt produsle mele de la Bioderma dar cu siguranță vor mai urma și altele pentru că m-am îndrăgostit de ele! Deja am pus ochii pe câteva dar mai aștept puțin până termin ce produse mai am.

Tu ce produse folosești de la Bioderma? Ce recomandări îmi poți face?

Reclame

16 gânduri despre „Bioderma Skin Care Review

  1. Cel mai bun lucru pentru îngrijirea tenului, este, într-adevăr, să-ți alegi produsele care ți se potrivesc. Eu de la Bioderma prefer gama Sensibio, care nu conține alcool sau parfum, îngrijește delicat tenul.

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s