Haul MAC Cosmetics

În primul articol al acestui an o să îți arăt produsele pe care le am de la MAC Cosmetics și despre care o să îți și vorbesc câte puțin ca să îți împărtășesc și părerea mea.

De ceva timp mi-am dorit aceste produse și universul a făcut cumva ca acestea să ajungă la mine și spun asta pentru că pe toate le-am primit cadou.

Primul produs despre care o să îți vorbesc este fondul de ten Studio Fix Fluid. Acest fond de ten are o acoperire medie spre mare, în funcție de cum și cât aplici, promite să reziste pâna la 24h pe ten fără să capete un aspect urât și chiar face ceea ce promite. Formula acestuia este dedicată persoanelor cu ten mixt/gras deoarece controlează excesul de sebum și oferă un finisaj natural mat. Îmi place foarte mult dar sincer, sincer, sincer, nu detronează Double Wear de la Estee Lauder, care este favoritul meu.

Processed with VSCO with hb2 preset

Următorul pe listă este Pro Longwear Concealer, un anticearcăn foarte bun care acoperă foarte bine imperfecțiunile cum ar fi cearcănele, punctele negre, pete și decolorări ale pielii. Are o acoperire medie spre mare și oferă un finisaj confortabil, odată setat cu pudră translucidă aceste nu se adună în cutele ochiului.

Processed with VSCO with hb2 preset

Un produs pe care îl ador este iluminatorul Mineralize Skinfinish în nuanța Soft&Gentle, unul dintre cele mai cunoscute iluminatoare ale lor și cel mai bun pe care le-am încercat. Oferă o strălucire absolut superbă pielii și de când l-am primit nu mai există alt iluminator pentr mine.

Processed with VSCO with hb2 preset

Ultimul produs este un ruj din gama Matte Lipstick în nuanța Persistence, un maroniu superb. L-am testat chiar în noapte dintre ani și normal că l-am reaplicat de căteva ori dar doar că să arate la fel de bine, nu pentru că rămâneam efectiv fără ruj pe buze. Mi se pare un ruj destul de rezitent care nu usucă buzele și care rezistă destul de bine câteva ore dacă nu mănânci.

Processed with VSCO with hb2 preset

Photo 18-01-2018, 12 51 32.jpg

În concluzie, chiar îmi plac aceste produse și le recomand cu drag. Dacă nu ai MAC Cosmetics în orașul tău și îți dorești produse de la ei, mai nou au și site de pe care îți poți comanda la tine acasă și la fiecare comandă primești două mostre. Trebuie doar să îți faci cont și ești gata de cumpărături!

Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset

Îmi poți face niște recomandări?

Tu ai încercat ceva de la Mac?

Ce părere ai?

24 de gânduri despre „Haul MAC Cosmetics

  1. Nu am produse MAC, dar mi-ar plăcea să testez de la ei fond de ten, pudră iluminatoare și farduri. Mi se pare că au prețurile nițel cam piperate, dar dacă rezultatele sunt faine nu am nimic împotrivă. 😍 Foarte faine pozele tale. Îți stă bine cu acest machiaj.

    Apreciat de 1 persoană

  2. Hei Criss, am vrut sa comand fondul de ten de la MAC prezentat de tine. Avand tenul mixt spre gras, am zis sa incerc. Doar ca atunci cand am intrat pe site m-am cam pierdut in alegerea culorii. Tu ce nuanta folosesti? Pupici

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.