How I edit my photos

După cum bine ai văzut îmi place să îmi editez pozele și acord destul de mult timp contului meu de Instagram. Îmi place să fac poze și îmi place foarte mult să le editez iar cel mai rău lucru care mi se poate întâmpla când am timp să fac poze este să nu am lumină. Cel  mai rău mă enervează zilele ploioase pentru că oricât aș încerca să editez pozele tot nu iese ce vreau eu.

Sunt mereu în căutarea unui aspect cât mai plăcut pentru pozele pe care le fac și schimb filtrele pe care le folosesc aproape săptămânal. Folosesc destul de multe aplicații și trebuie să îți spun de pe acum că s-ar putea să mă lungesc puțin mai mult cu acest articol.  Depinde foarte mult și pentru ce am nevoie de acea poză, dacă o voi folosi pentru un articol pe blog va arăta într-un fel, iar pentru Instagram în alt fel.

O să editez chiar aici cu tine o poză ca să îți arăt exact cum fac și ce rezultate obțin. În ultima perioadă am folosit tot mai mult telefonul pentru a face poze, un Iphone 7 Plus.

Photo 27-01-2018, 14 34 39.jpg

Lightroom este prima aplicație pe care o folosesc în procesul de editare pentru că îmi place să fac anumite corecții cum ar fi expunerea, claritatea și vibrația iar calitatea pozei rămâne aceeași.

Screenshot 2018-01-27 16.51.03.png

Cu ajutorul  VSCO aplic cele mai drăguțe filtre pe care le-am găsit până acum. Am mai multe preferate pentru cei care știu aplicația sau vor să afle ce folosesc: A4, A5, A6, HB1 și HB2.

Photo 27-01-2018, 16 55 43.png

Instagram este ultima aplicație pe care o folosesc pentru editare, pentru un ultim retuș. Mai jos îți arăt exact ce modific la poză cu ajutorul sau.

Și acesta este rezultatul final!!!! E o mare diferență între poza inițială și cea finală!!

Photo 28-01-2018, 19 53 48.jpg

Photo 28-01-2018, 19 22 50.jpg

O altă aplicație este Facetune, pe care o folosesc pentru a mă scăpa de câte un coșuleț nedorit și mai editez pozele pentru a avea un fundal gri.

Photo 28-01-2018, 20 05 23.jpg

Snapseed urmează pe lista mea, aplicație cu care îmi place să editez pozele ce conțin elemente de natură sau pentru a face același lucru care îl fac și cu Lightroom.

Photo 28-01-2018, 20 08 50.jpg

O nouă descoperire este Quickshot care face niște chestii tare nebune, are niște filtre foarte frumoase și apogeul acestei aplicații sunt norișorii, la propriu, poți pune norișori în orice poză se detectează cerul. Abia aștept să folosesc această aplicație pentru că momentan nu am avut ocazia, doar m-am jucat puțin cu ea.

Processed with VSCO with hb2 preset

Photo 27-01-2018, 17 29 26

Eu așa îmi editez pozele și sper că ți-am fost de ajutor!

Tu ce aplicații folosești pentru a edita pozele?

53 de gânduri despre „How I edit my photos

  1. Am și eu o pasiune pentru editat și încerc să-mi mențin și eu Instagram-ul, dar problema e că nu prea am la ce să fac poze:))). Poze cu mine nu prea-mi place să încarc, le păstrez doar pentru mine, hihi.

    Ți-am dat și follow! ♥ Eu sunt tigrre,a pe Insta 😀

    xoxo

    Apreciat de 1 persoană

  2. Eu am inceput din nou sa editez cu VSCO si a inceput sa imi placa. Folosesc doar un filtru momentan, dar posibil sa ma indrept si catre altele.
    Snapseed imi place mult pentru telefon si filtrele din INSTA le folosesc din ce in ce mai putin.
    Tu faci niste poze foarte frumoase, iar editarea schimba mult!
    Lightroom ar trebui sa incerc si eu. Pentru pozele de pe blog folosesc doar Photoscape si Photoshop uneori.

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.