L’OREAL Paris Paradise Extatic

Dacă mă urmărești de ceva timp știi probabil că mascara mea preferată a fost mult timp cea de la Maybelline New York, Lash Sensational, în toate formulele posibile.

Astăzi o să îți povestesc de ce Paradise Extatic de la L’OREAL Paris a înlocuit Lash Sensational.

Eu am genele foarte lungi și nu am nevoie de o mascara care să facă minuni dar nu mă mulțumește orice pentru că nu imi place să am genele încărcate sau să îmi cadă mascara în timpul zilei.

Comparând cu Lash Sensational, primul lucru care îmi place este formula. Aceasta este mai puțin lichidă și nu încarcă genele nici de la prima aplicare, deci nu este un chin de niciun fel.

Un alt plus este că se demachiază mult mai ușor dar rezistanța este aceeași. Acesta nu pătează pleoapele, nu se adună și nu cade de pe gene.

Ce îmi mai place foarte mult este faptul că formula este îmbogățită cu ulei de ricin, ulei de argan și apă de albăstrele pentru stimularea și protejarea genelor.

Periuța reprezintă încă un mare plus pentu că nu este prea mare și este ușor de folosit. Pe lângă faptul că alungește aceasta le separă foarte bine și oferă volum.

Pe mine m-a impresionat această mascara și cu sigurață o voi recumpăra și te sfătuiesc să o comanzi de pe orice magazin online îți place pentru că este mai ieftină. Eu am comandat-o de pe Aoro unde este la 42 lei.

Ai încercat această mascara?

Cum ți s-a părut?

 

Reclame

50 de gânduri despre „L’OREAL Paris Paradise Extatic

  1. Am și eu Paradise Extatic și am fost încântată de el la început. Acum după 2 luni de la prima folosire, mi se pare că s-a încărcat prea tare periuța și că nu mai separă genele, doar că le îmbâcsește. Chiar mi-ar plăcea să știu de cât timp îl folosești tu și dacă nu s-a îmbâcsit și la tine periuța.

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s